Bartender

Bartender is de meest toonaangevende labelsoftware voor het ontwerpen van etiketten en  heeft voor iedere behoefte en budget wat wils met 4 typen basissoftware.

 

  • Basic Edition; deze versie omvat alle tekst, afbeeldingen en barcodes.
  • Professional; deze versie bevat alle krachtige functies voor etiketontwerp. Ondersteunt tevens RFID-tags en -etiketten.
  • Automation; deze versie bevat alle gegevens bronnen van Professional en talrijke software programma’s zoals ActiveX en SAP IDocs.
  • Enterprise Automation; de meest krachtige versie en omvat alle functies voor etiketontwerp en de meest geavanceerde integratie functies. 

Bartender heeft verschillende upgrademogelijkheden. Afhankelijk van de upgrade die u nodig heeft, is het mogelijk om de nieuwe versie van  uw software na 10 minuten al weer te gebruiken.

 

Heeft u behoefte aan labelsoftware die op maat is geschreven of wilt u een training neemt u dan contact met ons op.

NIEUW !! DOZEN INKJET PRINTER HP TECHNOLOGIE

Verpakkingen en/of omdozen voorzien van een codering? Dit kan door middel van onze meest compacte en betrouwbare printer, gebaseerd op HP-Technologie. Wi-Fi verbinding mogelijk via Android en Ios smartphones en tablets. Neemt U contact met ons op voor advies of informatie.