Hand Scanners Retail

Motorola tilt met de LI4278 1D barcode scanning naar een hoger niveau. Deze scanner is speciaal ontwikkeld voor de gehele werkdag en dagelijks gebruik. Hij leest met gemak vrijwel alle 1D barcodes en biedt een draadloze vrijheid dankzij de Bluethooth-compatibiliteit. 

Verder biedt de LI4278 ook een verbeterde encryptie wat zorgt voor een betere beveiliging van uw data.

De cradle van deze scanner is tevens backward compatible, wat wil zeggen dat hij ook werkt met de LS4278 en de DS6878 scanners en andersom

Het superieure batterij power management levert het grootste aantal scans per volledige laadbeurt en ondersteunt daarmee de meest scan intensieve applicaties.

Het robuuste ontwerp zorgt voor een veilig gebruik in stoffige en vochtige omgevingen en een val tot 1,8 meter hoogte overleven zonder dat dit gevolgen heeft voor de prestaties van de scanner.

 

Heeft u behoefte aan een andere type scanner, neemt u dan contact met ons op.

 

NIEUW !! DOZEN INKJET PRINTER HP TECHNOLOGIE

Verpakkingen en/of omdozen voorzien van een codering? Dit kan door middel van onze meest compacte en betrouwbare printer, gebaseerd op HP-Technologie. Wi-Fi verbinding mogelijk via Android en Ios smartphones en tablets. Neemt U contact met ons op voor advies of informatie.