Mobiele Terminals Retail

De Motorola ES400 is een cutting-edge mobiele Enterprise Digital Assistant (EDA) die mobiele managers en werknemers alle tools biedt die nodig zijn om waar en wanneer dan ook toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsgegevens. 

Features en voordelen: 

Always-On Access To Enterprise Applications: Real-time toegang tot back-end systemen en de mogelijkheid tot interactie met toepassingen die de meest recente informatie verstrekken. Schakel updates in en raadpleeg kritische data. Uitgerust met een 600 Mhz micro-SD-kaartsleuf die ondersteunt tot 32 GB aan extra geheugen. 

One-Click Data Capture: Stelt de gebruiker in de mogelijkheid tot het vastleggen van foto’s, video’s, barcodes en documenten. Registreer vitale informatie die u vroeger altijd ergens op moest krabbelen of zelfs vergat. 

Aanpasbare Enterprise User Interface: Op maat gemaakte user interface die de applicaties en functie die het meest worden gebruikt direct onder de vingertoppen van de werknemers plaatst.

 

Heeft u behoefte aan een andere type scanner, neemt u dan contact met ons op.

 

 

NIEUW !! DOZEN INKJET PRINTER HP TECHNOLOGIE

Verpakkingen en/of omdozen voorzien van een codering? Dit kan door middel van onze meest compacte en betrouwbare printer, gebaseerd op HP-Technologie. Wi-Fi verbinding mogelijk via Android en Ios smartphones en tablets. Neemt U contact met ons op voor advies of informatie.