Pharma Inkjetcoderen HP Technologie

Deze inkjetprinter met technologie van Hewlett-Packard is geschikt voor zowel poreuze als non-poreuze oppervlakken. Dit is de enige industriële printer met HP-cartridge waarvan de control unit volledig is geïntegreerd in de printmodule. Dit maakt het systeem zeer flexibel inzetbaar. 

Afhankelijk van het eisenpakket van de gebruiker is een groot aantal verschillende systeemversies met verschillende functionaliteiten beschikbaar. Denk hierbij aan tekst, logo’s, varabele data, (EAN 128) barcodes, maar ook 2D en datamatrix codes. Tot wel 600 dpi is de printkwaliteit uitzonderlijk scherp. Met printsnelheden tot wel 300 m/min (75dpi) zijn mogelijk, afhankelijk van de applicatie. Resoluties van 600 dpi kan bereikt worden met een maximale snelheid van 45 m/min, 300 dpi tot 90 m/min. Producten kunnen flexibel worden gecodeerd vanaf alle kanten, behalve de onderkant. De printkop heeft een ingebouwde fotocel ter productherkenning.

De aansturing van het systeem is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een lege cartridge kan met een simpele handbeweging worden verwijderd en vervangen. Snel en simpel dus !!

Niet onbelangrijk is dat het product voldoet aan 21 CFR Part II.

 

 

Neemt U contact met ons op voor advies of informatie.

NIEUW !! DOZEN INKJET PRINTER HP TECHNOLOGIE

Verpakkingen en/of omdozen voorzien van een codering? Dit kan door middel van onze meest compacte en betrouwbare printer, gebaseerd op HP-Technologie. Wi-Fi verbinding mogelijk via Android en Ios smartphones en tablets. Neemt U contact met ons op voor advies of informatie.